Hem Mister Spex

Mister Spex Rabattkod April 2021

Aktuella Mister Spex rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken misterspex.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 21
  • Erbjudanden 29
  • Fri Frakt 8

Vanliga frågor för Mister Spex

  • Hur använder jag min Mister Spex kupong online?

    Nya Mister Spex-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Mister Spex Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Mister Spex-kupongkoder.

Spara pengar med Mister Spex rabattkoder

Mister Spex erbjuder betalning via kort, direktbetalning, faktura och delbetalning.
Mister Spex ger dig rätt att ångra ditt köp inom 90 dagar från den dag du fick dina linser. Kontaktlinserna ska returneras i obruten originalförpackning och vara i oförändrat skick, dvs. inte förstört eller skadat. Obs! Mister Spex ger dig rätt att öppna paketet (linsväska) för att kontrollera om produkten fungerar. För att kontrollera att produkten är i linje med din beställning och recept, måste informationen på utsidan av förpackningen (linsväska) användas.
Leverans är gratis för alla beställningar över 700 kr! Din beställning levereras av Mister Spex och levereras av Posten. Beställningar under 700 kr kostar 39 kr.
Föremål på lager som inte kräver individuell anpassning (t.ex. solglasögon och kontaktlinser) levereras inom 1-6 arbetsdagar. Om dina glasögon ska ha receptglas, kommer leveransen dock att ta 5-14 arbetsdagar.