Hem Miinto

Miinto Rabattkod Maj 2021

Aktuella Miinto rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken miinto.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 41
  • Rabattkoder 9
  • Erbjudanden 32
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Miinto

  • Hur använder jag min Miinto kupong online?

    Nya Miinto-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Miinto Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Miinto-kupongkoder.

Spara pengar med Miinto rabattkoder

När du beställer på miinto.se kan du välja fri leverans till önskad leveranspunkt om du har köpt för mer än 499 SEK totalt. Vid köp av ett värde om 499 kr eller lägre belopp debiteras en fraktkostnad om 49 kr.
Din vara kommer normalt att levereras inom 1-5 arbetsdagar efter att du fått din slutliga orderbekräftelse. Du kommer att få ett mail med ett spårningsnummer när ditt / ditt paket har lämnat sina butiker. Tänk på att det kan ta upp till två dagar innan ditt paket har registrerats hos fraktbolaget. Tänk också på att fraktföretaget vanligtvis inte levererar paket på helger eller röda dagar.
Miinto erbjuder en 14-dagars rätt till återkallande och fri retur. Retureringsrätten börjar tillämpas den dag du mottog din order. För att kunna använda din ångerrätt måste du registrera din avkastning inom 14 dagar på deras hemsida.
miinto erbjuder faktura och delbetalning i samarbete med Collector Credit AB.