Hem Mekanika Se

Mekanika.Se Rabattkod April 2021

Aktuella Mekanika Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken mekanika.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 17
  • Rabattkoder 14
  • Erbjudanden 3
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Mekanika Se

  • Hur använder jag min Mekanika Se kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Mekanika Se för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Mekanika Se-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Mekanika Se Rabattkod med hjälp av våra Mekanika Se-rabattkoder.

Spara pengar med Mekanika Se rabattkoder

\"Du har möjlighet att betala med swish, Visa/MasterCard, Nordea/Swedbank direkt betalning, Collector faktura och Collector konto. Vi erbjuder även samlings faktura för företags kunder enligt överenskommelse och efter sedvanlig kredit upplysning (kontakta kund tjänst för mer information). Frakt med PostNord MyPack till närmaste utlämnings ställe är gratis om du handlar för SEK 500 eller mer, annars kostar det 39 kronor. Hem leverans för privat kunder via PostNord MyPack Home kostar SEK 99.
Leverans till dörren för företags kund via PostNord Parcel är gratis om du handlar för 500 kr eller mer, annars kostar det 39 Kr. beställningar som gjorts före 13:00 på icke-arbetande vardagar skickas samma dag, förutsatt att alla varor finns i lager. Leverans tiden är normalt en dag till södra och mellersta Sverige. Leverans till norra Sverige och Gotland tar ytterligare en dag. Vi använder oss av PostNord. För att hitta leverans tiden till just din plats, klicka på länken nedan. Fyll i att paketet ska skickas från post nummer 511 57 och fyll i ditt eget post nummer som mottagare. Vi erbjuder en tvåårig garanti på alla delar, om inte annat anges i produkt informationen. Garantin täcker inte slit delar som behöver bytas ut under garantin på grund av normalt slitage (t. ex. broms belägg och torkar blad). Som privat person, enligt konsumentköp lagen, har du en 3-års garanti om felet fanns på produkten redan vid köp tillfället. Vi ansvarar för retur frakten i de fall leveransen beror på att vi har skickat fel varor. Mekanik ger två års garanti på alla delar, om inte annat anges i produkt informationen.
\"