Hem Megashop

Megashop Rabattkod Juni 2021

Aktuella Megashop rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken megashop.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 17
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 15
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Megashop

  • Hur använder jag min Megashop kupong online?

    Ange din Megashop Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Megashop Kampanjkoder gäller för de flesta Megashop-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Megashop produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Megashop Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Megashop rabattkoder

\"Garanti: respektive tillverkares garanti villkor gäller (se respektive kassett/toner) vanligt vis garanti från 6 månad till livstid. *
Öppet köp: 30 dagars öppnings köp vid retur i obruten originalförpackning. Vi står inte för sjöfarten tillbaka till oss.
Leverans försening: om leverans försening inträffar kommer vi att meddela dig via e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att annullera köpet vid leverans förseningar. Vi kommer att göra allt i vår makt för att uppfylla din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att slutföra beställningen, till exempel när vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till dem.
Klagomål: enligt konsumentköp lagen har du som kund rätt att göra anspråk på 2 år efter att du mottagit produkten. Internet gruppen Karlstad AB tillämpar konsument köps lagens garanti. Dessutom erbjuder vi dig en garanti
Välj en leverans metod som passar dig. MyPack/varor brev skickas direkt till ditt hem om det blir i brev lådan. Annars kommer paketet att hamna nära e-postleveranspunkter. Företags paketet levereras direkt till ditt företag och överlämnas för undertecknande mellan 08.00-17.00. Om ingen är tillgänglig för att ta emot paketet, kommer det att tillkännages följande dag där den kan hämtas.