Hem Meds

Meds Rabattkod April 2021

Aktuella Meds rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken meds.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 43
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 41
  • Fri Frakt 6

Vanliga frågor för Meds

  • Hur använder jag min Meds kupong online?

    Ange din Meds Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Meds Kampanjkoder gäller för de flesta Meds-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Meds produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Meds Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Meds rabattkoder

MEDS erbjuder en mängd olika fraktföretag för snabbast möjliga leveranser: Airmee Express, Airmee kvällsleverans, Bästa transport, Budbee, DB Schenker, DHL, PostNord.
När du behöver hämta din försändelse från postkontoret måste du kanske visa identifiering som måste matcha orderens namn.
Om du inte samlar ditt paket inom 14 dagar kommer det att skickas tillbaka till MEDS. Sedan förbehåller sig MEDS rätten att ta ut en kostnad på 50 kronor för att täcka fraktkostnader och administrationskostnader.
Betalning sker via faktura betalning, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning i samband med Klarna Checkout.
MEDS erbjuder 14 dagars avbokning enligt distans- och hemförsäljningslagen, där återkallelsen gäller från den dag då paketet har levererats till mottagaradressen. För att produkten skall förbli i gott skick om avkastningen är önskvärd är det viktigt att bryta förpackningen försiktigt. Om de får en returvara som anses vara skadad och reducerad i försäljningsvärde har de rätt att dra av belopp upp till 100% av produktens pris från din återbetalning.