Hem Media Markt

Media Markt Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Media Markt rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken mediamarkt.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 10
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 8
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Media Markt

  • Hur använder jag min Media Markt kupong online?

    Nya Media Markt-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Media Markt Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Media Markt-kupongkoder.

Spara pengar med Media Markt rabattkoder

Leveranstid beräknas till 3-7 arbetsdagar beroende på var och hur beställningen ska levereras *.
På DHLs och Postens sidor för fraktsökning kan du alltid se var din leverans är.
Leveranskostnaden skiljer sig beroende på storlek och vikt av de beställda produkterna eftersom MediaMarkt använder olika transportörer för olika leveranstyper.
Just nu erbjuder de gratis hemleverans för order över 500 kronor i MediaMarkts webbshop
Mindre produkter (vikt upp till 20 kg) transporteras med PostNord antingen till din närmaste postagent eller om möjligt direkt i brevlådan.
I deras webbshop accepterar de följande betalningsmedel:
Visa, American Express och MasterCard från alla nordiska länder och Visa från Tyskland. Kortbetalning kan också göras med EuroCard. Du kan också ansöka om smart delbetalning i deras webbshop.
Du har alltid 30 dagars öppet köp från MediaMarkt på MediaMarkt. När du handlar i sin webbutik räknar de 30 dagar från den dag du fick din produkt.
Återbetalningar görs alltid på samma sätt som vid inköpstillfället. Förutsättningen är att du har ditt ursprungliga kvitto och att produkten och dess förpackning är i nytt skick.