Hem Mass

Mass Rabattkod December 2021

Aktuella Mass rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken massfi.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 12
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 10
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Mass

  • Hur använder jag min Mass kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till massfi.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på massfi.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Mass rabattkoder

Alla beställningar är föremål för acceptans och tillgänglighet. Om beställda varor inte är tillgängliga, kommer du att meddelas via e-post (eller på annat sätt, om ingen e-postadress har tillhandahållits) och du kommer att kunna antingen vänta tills produkten är tillgänglig i lager eller för att annullera din beställning. Alla priser som visas på webbplatsen är inklusive moms (i förekommande fall) i den aktuella kursen och är korrekta vid tidpunkten för offentliggörandet. Vi förbehåller oss dock rätten att ändra priser när som helst och utan förvarning (ändringar gäller inte för beställningar där vi har skickat en order bekräftelse). Vi försöker skicka de beställda produkterna inom 48 timmar från den tidpunkt då vi fick din beställning.
När du har köpt varor eller tjänster som konsument (dvs. för privat bruk i motsats till yrkesmässig användning), Observera att du har rätt att häva ett avtal med oss inom 7 dagar från dagen efter mottagandet av varorna eller tjänsterna (\"ånger period\"). Vi försöker skicka de beställda produkterna inom 48 timmar från den tidpunkt då vi fick din beställning. Vi paketar omsorgsfullt alla produkter så att de anländer till destinationen i perfekt skick. Alla beställningar skickas som e-postpaket, vilket innebär att du som kund hämtar din order från ett post ombud. 
För ett köp på över SEK 349, erbjuder vi transportkostnaden. För beställningar som unders Tiger 349 SEK tillkommer en transportkostnad om 29 kronor. Dina varor kommer att levereras inom 2-5 arbets dagar från det att du gör din beställning.