Hem Löparshop

Loparshop.Se Rabattkod Maj 2021

Aktuella Löparshop rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken loparshop.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 7
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 7
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Löparshop

  • Hur använder jag min Löparshop kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Löparshop för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Löparshop-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Löparshop Rabattkod med hjälp av våra Löparshop-rabattkoder.

Spara pengar med Löparshop rabattkoder

Alla priser är i SEK och inkluderar 25% moms. Avgifter för frakt och betalning kan läggas till, se avsnitt betalning och leverans. Erbjudanden och kampanjer som marknadsförs på webbplatsen gäller så långt lagret räcker om inga andra villkor har rapporter ATS i samband med erbjudandet. Hos Löparshop kan du betala med betalnings-och kredit kort utfärdade i Sverige. Kort betalningar krypteras via vår betalnings partner QuickPay, som är auktoriserad med PCI DSS-certifiering. Vår normala leverans tid är 1-4 vecko fria vardagar efter att din beställning har skickats. Vi levererar beställningen utan onödiga förseningar, dock senast 30 dagar efter det att beställningen gjorts.
 Om den produkt som du har beställt mot presumtionen inte finns i lager kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt. Som privat kund har du rätt att klaga på en felaktig produkt i 3 år från det datum du fick ditt föremål. Reklamationsrätten gäller original fel, transport skador och produkter som avviker från vad som avtalats mellan kunden och löparen eller som annars visar fel. Tvister mellan Runnershop och kunder prövas vid den domstol som följer av tvingande lagstiftning. I händelse av att ett ärende granskas av den offentliga råd givande nämnden, Box 174, 101 23 Stockholm, kommer Löparshop att följa kommitténs beslut.