Hem Lindex SE

Lindex Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Lindex SE rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken lindex.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 6
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 6
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Lindex SE

  • Hur använder jag min Lindex SE kupong online?

    Nya Lindex SE-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Lindex SE Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Lindex SE-kupongkoder.

Spara pengar med Lindex SE rabattkoder

Normalt levererar Lindex dina varor inom två till fyra arbetsdagar från det att du mottog din orderbekräftelse. Under högsäsong eller under speciella kampanjer / samlingar kan leveranstiden vara lite längre.
Vid förseningar har du som kund rätt att avbryta inköpet. Återbetalning av betalade varor sker då inom 14 dagar från det att du avbröt inköpet. Lindex packar och levererar order i samma order som order kommer in till Lindex.
Enligt distans- och hemförsäljningsrätten har kunden rätt till tillbakadragande i 14 dagar. Lindex erbjuder kunden 30 dagar utbytesrätt / öppet köp för oanvända varor köpta till fast pris, från vilken kunden mottar ordern. I stället gäller 14 dagar med öppet köp för reagensprodukter.
Det enklaste sättet att returnera ditt föremål är att göra det direkt i någon Lindex butik, som är helt gratis. Det innebär att du undviker returavgiften på 39 kronor, vilket annars kommer att läggas till för att returnera en produkt via post. Då kan affären hantera avkastningen och lösa återbetalningen direkt. I butiken kan du också byta direkt till en annan storlek eller färg om du vill.
Särskilda samlingar som köpts på lindex.com måste returneras till Lindex Online butik.