Hem Lindex

Lindex Rabattkod Mars 2021

Aktuella Lindex rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken lindex.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 12
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 11
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Lindex

  • Hur använder jag min Lindex kupong online?

    Spara pengar med Lindexs dagliga försäljning. Gå till lindex.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Lindex-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Lindex erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Lindex-produkter.

Spara pengar med Lindex rabattkoder

Normalt levererar Lindex dina varor inom två till fyra arbetsdagar från det att du mottog din orderbekräftelse. Under högsäsong eller under speciella kampanjer / samlingar kan leveranstiden vara lite längre.
Vid förseningar har du som kund rätt att avbryta inköpet. Återbetalning av betalade varor sker då inom 14 dagar från det att du avbröt inköpet. Lindex packar och levererar order i samma order som order kommer in till Lindex.
Enligt distans- och hemförsäljningsrätten har kunden rätt till tillbakadragande i 14 dagar. Lindex erbjuder kunden 30 dagar utbytesrätt / öppet köp för oanvända varor köpta till fast pris, från vilken kunden mottar ordern. I stället gäller 14 dagar med öppet köp för reagensprodukter.
Det enklaste sättet att returnera ditt föremål är att göra det direkt i någon Lindex butik, som är helt gratis. Det innebär att du undviker returavgiften på 39 kronor, vilket annars kommer att läggas till för att returnera en produkt via post. Då kan affären hantera avkastningen och lösa återbetalningen direkt. I butiken kan du också byta direkt till en annan storlek eller färg om du vill.
Särskilda samlingar som köpts på lindex.com måste returneras till Lindex Online butik.