Hem Lentiamo

Lentiamo Rabattkod April 2021

Aktuella Lentiamo rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken lentiamo.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 32
  • Rabattkoder 11
  • Erbjudanden 21
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Lentiamo

  • Hur använder jag min Lentiamo kupong online?

    Ange din Lentiamo Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Lentiamo Kampanjkoder gäller för de flesta Lentiamo-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Lentiamo produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Lentiamo Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Lentiamo rabattkoder

Har en 90-Pack innehåller linser för 45 eller 90 dagar?
Svar: antalet linser per paket anger alltid det faktiska antalet linser (inte par). Om du har samma recept för båda ögonen, halva antalet linser i ett paket är så många par linser som du får. I detta fall (med en 90-Pack), betyder det att du får 45 par = användning för 45 dagar. Om du har olika recept för ögonen, måste du köpa ett paket för varje öga. Då får du 90 par = Använd för 90 dagar.
Fråga: När kan jag börja använda kontakt linser? Och om jag köper en dag linser (avsedd för engångs användning), kan jag bära dem mer än en dag om jag tar väl hand om dem?
Svar: Jag antar att du menar om det finns en ålders gräns för när du kan börja använda kontakt linser-och det finns ingen specifik ålders gräns, men det är upp till din optiker eller ögonläkare att besluta. När det gäller din andra fråga, om upprepad användning av en dag linser, dessa är bara konstruerade för engångsbruk. Om du vill använda dina kontakt linser flera gånger, bör du använda månatliga linser eller två veckors linser. Oavsett vilken typ av objektiv, bör du börja med ett besök på en optiker eller ögonläkare för att ta reda på vilken lins som är mest lämplig för dig.