Hem Lensway

Lensway Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Lensway rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken lensway.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 6
  • Erbjudanden 44
  • Fri Frakt 4

Vanliga frågor för Lensway

  • Hur använder jag min Lensway kupong online?

    Nya Lensway-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Lensway Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Lensway-kupongkoder.

Spara pengar med Lensway rabattkoder

LensWay skickar alltid sina varor med A-post för snabbast möjliga leveranser, men leveranstiderna kan variera beroende på om produkten finns i lager eller ej. Vid försenad leverans har du rätt att avbryta inköpet om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid. Du kan alltid få information om leveranstiden för din beställning på kassörens sida eller via deras kundtjänst.
När du köper produkter från LensWay ingår moms alltid i priset. På alla beställningar finns en fraktkostnad på 49 SEK. Inga andra administrativa kostnader (till exempel fakturavgift) läggs till. Du kan se det totala beloppet du betalar, inklusive frakt och moms, på kassörssidan.
LensWay ger dig två års produktgaranti på alla produkter. Produktgarantin täcker produktionsfel och täcker inte skador som orsakas av normalt slitage, yttre skador eller felaktig användning.
Om du hittar en produkt till ett lägre pris kan du använda prisgarantin genom att kontakta kundservice. Prisgarantin gäller för alla produkter och kan åberopas i 14 dagar efter köpet. Prisgarantin gäller till vanliga priser och inte på erbjudanden, erbjudanden eller rabatter.