Hem Lendo

Lendo Rabattkod April 2021

Aktuella Lendo rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken lendo.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 26
  • Rabattkoder 15
  • Erbjudanden 11
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Lendo

  • Hur använder jag min Lendo kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till lendo.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på lendo.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Lendo rabattkoder

Försäkringen kan tecknas av personer som är registrerade i Sverige och bosatta i Sverige i åldrarna 18 – 64. Du måste ha arbetat som fast anställd i minst 6 månader och bör inte vara sjukskriven vid tidpunkten för undertecknandet. Försäkringen gäller för försäkrade personer som är registrerade och har rätt till ersättning från den svenska försäkrings kassan. Försäkringen ger ersättning för högst 12 månader och beräknas utifrån det försäkrings belopp som du har valt. I händelse av arbets oförmåga betalas ersättningen med så mycket av det valda försäkrings beloppet som motsvarar graden av nedsatt arbets oförmåga. När du har undertecknat Lendo säkerhets försäkring kommer du att få försäkrings beviset på posten efter ungefär en vecka.
Lendo AB innehar ansvars försäkring hos Hannover Limited genom Svedea AB (org. nr. 556786-1678), Box 3489, 103 69 Stockholm, telefon Tel: 0771-169 199. Fordringar som riktas till Lendo AB kan riktas direkt mot försäkrings givaren i fall där ersättning inte har betalats från Lendo AB. Ett sådant krav ska riktas till Svedea AB inom 180 dagar från den tidpunkt då fordran uppkommer. . Klagomål
Klagomål relaterade till förmedling av denna försäkring kan göras via e-post till [email protected] Handläggnings tiden för mottagna klagomål får inte överstiga två veckor, varefter ett beslut skickas till klaganden. Klaganden kan begära förnyad prövning av ett ärende. Ärendet behandlas sedan av Lendi: s klagomåls kommitté, som fattar ett slutligt beslut i ärendet inom två veckor. Ansvarig för klagomål på Lendo är Mikaela.
\"