Hem Kutts

Kutts Rabattkod Maj 2021

Aktuella Kutts rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken kutts.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 13
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 11
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Kutts

  • Hur använder jag min Kutts kupong online?

    Ange din Kutts Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Kutts Kampanjkoder gäller för de flesta Kutts-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Kutts produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Kutts Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Kutts rabattkoder

Alla priser på Kutts.se visas inklusive 25% moms. Inga extra kostnader tillkommer utöver eventuell frakt. Efter beställningen skickas ett e-postmeddelande ut till köparen med detaljerad information om köpet. Din order bekräftelse/faktura är giltig som kvitto. bekräftelse en order bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angett i din kund information. frakt kostnad du kan se i kassa registret innan du bekräftar köpet, vi använder klarna för alla våra betalningar och du kan betala med faktura, kort eller direkt betalning via din bank. Rabatt koder gäller endast för icke-rabatterade varor. Leverans tiden är normalt 2-7 arbets dagar. För att handla hos oss måste du fylla i alla obligatoriska fält vid kund registreringen. I händelse av fakturering är betalnings perioden 14 dagar. Vid sen betalning kommer sen betalning och dröjsmåls ränta på 11% att läggas till och alla våra fakturor kommer att överföras till Klarna. Alla produkter som säljs på denna webbplats täcks av en ettårig garanti från tillverkaren. kontakta oss så snart som möjligt om en vara är defekt eller defekt. Observera! Returer får inte debiteras med inkasso avgifter (t. ex. kontant vid leverans). Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i marknadsföringen och för det utgående sortimentet. Vi har ingen skyldighet att leverera varor med uppenbara fel prissättning.
Vi garanterar inte att varor kommer att levereras inom den angivna tiden när oförutsedda förseningar kan inträffa. Vi kompenserar inte för eventuella besvär som kan uppstå i händelse av försening. Tvister som uppkommer vid tillämpning eller tolkning av dessa regler och villkor skall i första hand lösas genom förhandling mellan kunden och Manjo Trading AB. Om dessa parter inte kan nå en överenskommelse, Allmäna\'s klagomål Board eller ODR rekommendationer följs. \"