Hem Kronans Apotek

Kronans Apotek Rabattkod September 2021

Aktuella Kronans Apotek rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken kronansapotek.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 4
  • Erbjudanden 46
  • Fri Frakt 6

Vanliga frågor för Kronans Apotek

  • Hur använder jag min Kronans Apotek kupong online?

    Nya Kronans Apotek-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Kronans Apotek Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Kronans Apotek-kupongkoder.

Spara pengar med Kronans Apotek rabattkoder

Följande betalningsmetoder kan användas: Bankkort, Internetbank, Betalning, Faktura.
Kronans Apotek gäller alltid fri frakt. Fraktkostnaden är 0 SEK oavsett om du är medlem i Kronans Apoteks kundklubb eller inte, eller om du väljer att hämta paket på apotek.
Du kommer att få dina varor 1-3 arbetsdagar efter att de har fått din beställning. Alla beställningar som görs före kl 12.00 på helger skickas normalt från Kronans Apotek samma dag om varorna finns i lager.
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen (2005: 59) om distansavtal och avtal utanför affärslokalerna. Återtagningsperioden börjar från den dag du mottog varan. Du måste returnera varorna inom 14 dagar från det att du har anmält Kronans Apotek om användningen av ångerrätten. Läkemedel, livsmedel, kylare och föreskrivna föremål är undantagna från ångerrätten och får inte returneras. Varor som hygienartiklar och sexleksaker med brutna eller skadade förpackningar är också undantagna från ångerrätten och kan inte returneras.