Hem Klockia

Klockia Rabattkod April 2021

Aktuella Klockia rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken klockia.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 48
  • Fri Frakt 8

Vanliga frågor för Klockia

  • Hur använder jag min Klockia kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till klockia.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på klockia.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Klockia rabattkoder

Klockia arbetar för att försöka behandla din beställning så fort som möjligt, om du beställer kl. 11.00 på måndag-fredag, beställs beställningen normalt samma dag för lagrade produkter och du har normalt produkten inom 1-3 arbetsdagar (2-4 arbetsdagar med DHL).
Klockia använder PostNord och DHL. De levererar vanligtvis varorna med REK, som normalt går 1 arbetsdag i de största delarna av Sverige, men till vissa delar läggs en ytterligare arbetsdag. För vissa enklare varor använder de också PostNord Varubrev 1: a klass. Som vanligtvis går det 1 arbetsdag. Större varor, till exempel Väskor, skickas av DHL. Som vanligtvis går 2-4 arbetsdagar.
Du är berättigad till ett öppet köp för 365 dagar på Klockia.se, men observera att produkten enligt lag måste vara i väsentligt oförändrat skick när du gör avkastning / utbyte.