Hem Klockia

Klockia Rabattkod December 2021

Aktuella Klockia rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken klockia.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 49
  • Fri Frakt 6

Vanliga frågor för Klockia

  • Hur använder jag min Klockia kupong online?

    Spara pengar med Klockias dagliga försäljning. Gå till klockia.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Klockia-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Klockia erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Klockia-produkter.

Spara pengar med Klockia rabattkoder

Klockia arbetar för att försöka behandla din beställning så fort som möjligt, om du beställer kl. 11.00 på måndag-fredag, beställs beställningen normalt samma dag för lagrade produkter och du har normalt produkten inom 1-3 arbetsdagar (2-4 arbetsdagar med DHL).
Klockia använder PostNord och DHL. De levererar vanligtvis varorna med REK, som normalt går 1 arbetsdag i de största delarna av Sverige, men till vissa delar läggs en ytterligare arbetsdag. För vissa enklare varor använder de också PostNord Varubrev 1: a klass. Som vanligtvis går det 1 arbetsdag. Större varor, till exempel Väskor, skickas av DHL. Som vanligtvis går 2-4 arbetsdagar.
Du är berättigad till ett öppet köp för 365 dagar på Klockia.se, men observera att produkten enligt lag måste vara i väsentligt oförändrat skick när du gör avkastning / utbyte.