Hem Kitchentime

Kitchentime Rabattkod Januari 2022

Aktuella Kitchentime rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken kitchentime.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 31
  • Rabattkoder 9
  • Erbjudanden 22
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Kitchentime

  • Hur använder jag min Kitchentime kupong online?

    Nya Kitchentime-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Kitchentime Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Kitchentime-kupongkoder.

Spara pengar med Kitchentime rabattkoder

På Kitchentime.se erbjuder de dig att handla frakt med PostNord och Instabox på beställningar över 150 kronor. För beställningar under 150 kronor kommer en fraktkostnad på 39 kronor att läggas till.
Beställningar behandlas och levereras så snabbt som möjligt av KitchenTime. För transport används PostNord Logistics AB, Budbee AB och Instabox AB.
Privata kunder har rätt att avbryta köpet inom 365 dagar. Om varorna används och inte längre i oförändrat tillstånd kan avdrag för återbetalning ske mellan 15-80%. Om produkten har förlorat sin avsedda funktion på grund av felaktig användning, kommer ingen återbetalning att göras. För full återbetalning måste varorna säljas som nya och produkten och dess ursprungliga förpackning måste returneras i väsentligt oförändrat skick.
Alla betalningar hanteras av Klarna. Inga avgifter gäller för någon betalningsmetod. Som kund kan du betala med kort, direktbetalning och mot faktura och som privat kund kan betalning också ske mot avbetalning.