Hem Kicks

Kicks Rabattkod Maj 2021

Aktuella Kicks rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken kicks.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 33
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 26
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Kicks

  • Hur använder jag min Kicks kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till kicks.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på kicks.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Kicks rabattkoder

Beställ senast 18 december kl 12:00 för leverans före jul med Postnord.
Med Instabox och Best kan du välja när du vill ha din beställning levererad. Om du har valt leverans med PostNord kommer ditt paket att levereras till ditt hem inom 1-5 arbetsdagar. Om du har valt att få ditt paket skickat till en KICKS butik nära dig är beräknad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Du har alltid rätt att avbeställa din order inom 14 dagar * när du köper hos KICKS e-handel. Återkallandetiden räknas från det datum då du eller någon person du mottog mottog sista objektet i din order. Vissa produkter är undantagna från ångerrätten. På grund av hälso- och hygienskäl kan produkter som inte kan returneras med trasig tätning inte omfattas om tätningen eller originalförpackningen har brutits av konsumenten, t.ex. om kunden har brutit förpackningen eller annan försegling av produkten.
Shopping på KICKS e-handel är säkert och enkelt. Du väljer mellan faktura betalning, delbetalning (Klarna konto), direktbetalning via din bank eller kortbetalning där din bank eller ditt kreditkort är kopplat till Visa eller Mastercard / Eurocard.