Hem Kalaskompaniet

Kalaskompaniet Rabattkod Maj 2021

Aktuella Kalaskompaniet rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken kalaskompaniet.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 11
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 9
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Kalaskompaniet

  • Hur använder jag min Kalaskompaniet kupong online?

    Spara pengar med Kalaskompaniets dagliga försäljning. Gå till kalaskompaniet.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Kalaskompaniet-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Kalaskompaniet erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Kalaskompaniet-produkter.

Spara pengar med Kalaskompaniet rabattkoder

Med 1-3 dagar leverans tid innebär det att dag 1 är den dag då paketet skickas från postens lokala utbyte och dag 0 är den dag då posten plockar upp paketen från oss.
Generellt sett kan sägas att leverans tiden till mottagare som är inom post nummer från 10-82 är följande arbets dag och 1-3 arbets dagar till mottagare som är inom post nummer från 82-98. Undantaget är platser som är fjärranslutna.
Vi tillämpar enhets frakt på 49:-per försändelse. Inklusive moms.
Paketet levereras alltid till närmaste utlämnings ställe om det inte ryms i din brev låda. Vi skickar våra paket per post och DHL. Ange ditt mobiltelefon nummer i kassan så får du automatiskt ett SMS som skickas till dig när paketet har anlänt till din närmaste utlämnings ställe. Om brev bäraren anser att paketet inte passar i din brev låda, kommer det att sluta med din post agent.
I kassan kan du välja att plocka upp ditt paket i vår butik, helt gratis, då kan du ladda ner paketet samma dag efter att du fått meddelande via SMS och e-post. Butiken ligger i Täby centrum, Storgatan 309, 183 34 i Täby. Butiken är öppen vardagar mellan 10:00-20:00 och helger mellan 10:00-18:00. Vid försenad leverans från butiken kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar och du har möjlighet att häva köpet. Om utlämnandet försenas från posten ber vi dig kontakta oss omedelbart så att vi kan utreda varför leveransen försenas.