Hem Junkyard

Junkyard Rabattkod Mars 2021

Aktuella Junkyard rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken junkyard.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 25
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 18
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Junkyard

  • Hur använder jag min Junkyard kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till junkyard.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på junkyard.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Junkyard rabattkoder

Din beställning levereras direkt till adressen du angav vid beställning, eller paketet levereras till en agent / leveransskåp.
Om leveransen är försenad har du rätt att avbryta inköp, förutsatt att leveranstiden är avgörande för dig.
Din beställning levereras antingen via Postnord, Bästa hemleverans, Budbee eller Instabox. Du får de leveransalternativ som är tillgängliga för leverans till dig när du har fyllt i din postnummer vid kassan.
Du har 14 dagar rätt till återkallelse från att du mottar ditt paket i enlighet med gällande lagstiftning. Du har rätt att öppna förpackningen och prova den produkt du köpte. Om du inte känner dig nöjd med ditt köp, hittar du returinstruktioner och en returanmälan som bifogas ditt paket. På så sätt kan du enkelt och smidigt skicka tillbaka hela eller delar av ordern. För att använda rätten till återkallelse måste du ha mottagit / hämtat ditt paket enligt överenskommelse och informerat Junkyard om att du vill avbryta inköpet inom 14 dagar från mottagandet av paketet. Retur av beklagade objekt måste returneras inom 30 dagar från det att paketet hämtades / mottogs. Vid retur till ett beklagat köp kostar returavgiften 39 kronor.