Hem Junkyard

Junkyard Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Junkyard rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken junkyard.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 18
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 18
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Junkyard

  • Hur använder jag min Junkyard kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Junkyard för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Junkyard-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Junkyard Rabattkod med hjälp av våra Junkyard-rabattkoder.

Spara pengar med Junkyard rabattkoder

Din beställning levereras direkt till adressen du angav vid beställning, eller paketet levereras till en agent / leveransskåp.
Om leveransen är försenad har du rätt att avbryta inköp, förutsatt att leveranstiden är avgörande för dig.
Din beställning levereras antingen via Postnord, Bästa hemleverans, Budbee eller Instabox. Du får de leveransalternativ som är tillgängliga för leverans till dig när du har fyllt i din postnummer vid kassan.
Du har 14 dagar rätt till återkallelse från att du mottar ditt paket i enlighet med gällande lagstiftning. Du har rätt att öppna förpackningen och prova den produkt du köpte. Om du inte känner dig nöjd med ditt köp, hittar du returinstruktioner och en returanmälan som bifogas ditt paket. På så sätt kan du enkelt och smidigt skicka tillbaka hela eller delar av ordern. För att använda rätten till återkallelse måste du ha mottagit / hämtat ditt paket enligt överenskommelse och informerat Junkyard om att du vill avbryta inköpet inom 14 dagar från mottagandet av paketet. Retur av beklagade objekt måste returneras inom 30 dagar från det att paketet hämtades / mottogs. Vid retur till ett beklagat köp kostar returavgiften 39 kronor.