Hem Iphonebutiken

Iphonebutiken Rabattkod April 2021

Aktuella Iphonebutiken rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken iphonebutiken.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 24
  • Rabattkoder 13
  • Erbjudanden 11
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Iphonebutiken

  • Hur använder jag min Iphonebutiken kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Iphonebutiken för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Iphonebutiken-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Iphonebutiken Rabattkod med hjälp av våra Iphonebutiken-rabattkoder.

Spara pengar med Iphonebutiken rabattkoder

Faktura köp på www.iphonebutiken.se hanteras helt av en extern spelare, Klarna och deras tjänst fakturera mig. Det fungerar så här: när du lägger dina varor i kund vagnen och går till kassan för att betala, måste du ange ditt person nummer och din bokförings adress när du gör ett faktura köp.
På grund av den höga säkerhets nivån och riskminimering av falska beställningar ställer Klarna vissa krav på faktura kunder; Du måste vara minst 18 år gammal. Ditt namn måste överensstämma med den adress du angav när du registrerade dig på iPhonebutiken.se. Din adress måste vara densamma som i befolknings registret. Du får inte ha några betalnings anmärkningar
Jag vill betala med kort, kan jag välja att skicka leveransen till en annan adress än min egen?
Ja du kan. Ange antingen leverans adressen i beställnings meddelandet eller maila oss direkt.
Jag har gjort en beställning mot Cash vid leverans, en produkt är den långa leverans tiden, kan du skicka vad du har i lager först och skicka resten senare?
www.iphonebutiken.se kan inte göra en del leverans på kontant förskott, men vi kan ta bort den produkt som är en lång väntan så att du kan lägga en ny order för den produkten. Observera dock att det kommer att finnas två frakt-och post förskott avgifter.