Hem Intimera

Intimera Rabattkod December 2021

Aktuella Intimera rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken intimera.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 9
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 8
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Intimera

  • Hur använder jag min Intimera kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till intimera.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på intimera.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Intimera rabattkoder

Kort betalning Visa/Mastercard-säker anslutning till Klarna och är avgiftsfri. Klarna innehar SSL-certifikat och uppfyller kraven för PCI DSS.
Direkt betalning via Internet bank-vi accepterar direkt betalning via alla svenska banker som erbjuder den: Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank. Direkt betalning är gratis. Säker anslutning till Klarna.
Betalnings metod för dig som vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att alltid få dina varor hem innan du betalar, samlar du alla dina inköp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. För köp av 10000 kronor med Klarna konto grund villkor är inställnings avgiften 0 kr. Den nuvarande års räntan är 19,90%, vilket motsvarar en effektiv ränte sats på 29,22%. Kredit köpe skillingen är 11458 kronor. Antalet avbetalningar är 12 och varje del belopp är 955 SEK. Exemplet förutsätter att avbetalningen sker över ett år.
Frakt kostnaden varierar beroende på om du väljer ett brev eller paket som leverans metod. Observera att vi för närvarande endast skickar paket/brev inom Sveriges gränser. Fri frakt vid köp för minst 800 SEK.