Hem Interhome

Interhome Rabattkod April 2021

Aktuella Interhome rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken interhome.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 9
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 7
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Interhome

  • Hur använder jag min Interhome kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Interhome för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Interhome-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Interhome Rabattkod med hjälp av våra Interhome-rabattkoder.

Spara pengar med Interhome rabattkoder

Semester bostaden kan bokas på vår hem sida eller direkt med vårt försäljnings kontor, samt på en rese byrå. Via telefon eller per post. De tjänster vi erbjuder är inte lämpliga för personer med begränsad rörlighet. Beräknade kostnader (obligatoriska extra kostnader) som måste betalas i alla bokningar, till priset har specificerats när beställningen bekräftades. Rörliga kostnader, beroende på antal resenärer, rese gruppens sammansättning eller konsumtion (t. ex. turists katt, elektricitet, gas, Uppvärmning, vatten, tvätt) betalas delvis till hus ägaren eller nyckel chefen, beroende
om användningen av fastigheten.
Betalning sker vanligt vis kontant. Du är ansvarig för att göra denna betalning direkt till husets ägare. Om ytterligare kostnader anges i beskrivningen av hyres objekt, är de också debiteras för barn och spädbarn hus ägare/nyckel hanterare har rätt att kräva en deposition vid överföring av nyckeln. Vanligt vis betalas deposition i kontanter och i euro. Om kredit kort accepteras kommer detta att anges i beskrivningen av hyres objekt.