Hem Iforma.Se

Iforma.Se Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Iforma.Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken iforma.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 5
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 4
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Iforma.Se

  • Hur använder jag min Iforma.Se kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till iforma.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på iforma.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Iforma.Se rabattkoder

Alla beställningar över 500 kr levereras utan frakt kostnad. Alla beställningar under 500 kr erhåller ett tillägg på 39 kr som täcker frakt. Du kan kontakta oss via telefon + 46 (0) 840 300 108 eller via e-post. Vi kommer att svara inom 24h och ser fram emot att hjälpa dig. Sedan bara skriva ett e-mail till oss och vi hjälper dig att granska din beställning, och se om vår förpacknings avdelning har gjort ett misstag. Du kan även ringa oss på + 46 (0) 840 300 108 under våra normala Öppet tider så hjälper vi dig så fort som möjligt.
Varje köp som görs via denna webbplats är mellan dig och kunden och: alla kan ingå ett avtal med Iforma. Men om du är under 18 år kan ett avtal ingås endast om en vuxen ingår ett avtal för din räkning. 
Alla avtal ingås på Svenska. När du har betalat på vår webbplats kommer en order bekräftelse att skickas till dig, vi ber dig att skriva ut. Om du vill ha en ny order bekräftelse, vänligen kontakta kund tjänst på tel: + 46 (0) 840 300 108. vi skickar normalt samma dag som vi registrerar din betalning. 
Om din beställning innehåller beställnings varor (varor med en leverans tid på 6-12 dagar) kommer beställningen först att skickas när vi kan göra en total leverans. Leveransen kan ta mellan 2-5 dagar.
Du kommer att få paketet skickas hem, om du inte är närvarande när paketet kommer, kommer detta att skickas till en representant där du kan få det. \"