Hemtex Rabattkod - Spara 84% Juni 2023

Aktuella Hemtex rabattkoder & erbjudanden i Juni 2023. Till butiken hemtex.se för fler rabatter och erbjudanden.

Spara extra pengar när du använder en Hemtex Rabattkod. Med en Kampanjer från Hemtex så kan du spara flera hundra kronor på din beställning.

Visa mer
  • Alla Rabatter (30)
  • Erbjudanden (30)
  • Fri Frakt (4)

Vanliga frågor för Hemtex

  • Hur använder jag min Hemtex kupong online?

    Spara pengar med Hemtexs dagliga försäljning. Gå till hemtex.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Hemtex-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Hemtex erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Hemtex-produkter.

Liknande Erbjudanden

Spara pengar med Hemtex rabattkoder

Alla beställningar levereras med Postnord. Leveranstid är normalt 1-2 arbetsdagar till leverans, förutsatt att varan finns i lager. Leveranstid för att handla är 3-6 arbetsdagar. Vid eventuell försening (dvs. leveranstid över en vecka) har kunden rätt att avbryta inköpet kostnadsfritt. När paketet är på din leveransplats får du ett meddelande via sms till det mobilnummer du angav när du beställer. Leveranser kan endast göras inom sverige. Hemtex.se erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 600 kr och gratis frakt om du valt butiken som leveransplats. På beställningar under 600 SEK finns en fraktkostnad på 49 SEK (inkl. Moms). Du som konsument har alltid rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter beställning via www.hemtex.se. Återkallelsen gäller från den dag du mottog varan. Produkten ska vara oanvänd och i nytt skick, men du har rätt att öppna förpackningen och undersöka produkten för att se vad den har för egenskaper och funktion. Hemtex förbehåller sig rätten att göra avdrag i värde om du har använt produkten i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att testa produktens egenskaper och funktion. Ångerrätten gäller inte inköp som är relaterade till din affärsverksamhet.