Hem Hemgallerian

Hemgallerian Rabattkod December 2021

Aktuella Hemgallerian rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken hemgallerian.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 20
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 18
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Hemgallerian

  • Hur använder jag min Hemgallerian kupong online?

    Spara pengar med Hemgallerians dagliga försäljning. Gå till hemgallerian.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Hemgallerian-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Hemgallerian erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Hemgallerian-produkter.

Spara pengar med Hemgallerian rabattkoder

Priser: alla angivna priser är SEK och inklusive 25% moms. Vi förbehåller oss rätten att skriva ut och skriva fel. Vid pris justeringar på beställning, är du alltid informerad om detta och har sedan din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.
Leverans: när beställningen har gjorts skickas ett leverans meddelande inom några dagar, vilket anger när varorna förväntas skickas från lager stället. Observera att den uppskattade leverans tiden som anges är ett preliminärt leverans datum. Du som kund meddelas av transport företaget innan leverans och du får då mer detaljerad information om leverans datum och tid. Våra hem leveranser sker under dagtid om inte annat anges.
Service avgift: varje beställning av Hemgallerian.se debiteras med en expeditions avgift på 49-oavsett antalet beställda artiklar. Hanterings avgiften täcker kostnader för hantering och förpackning. Den aktuella expeditions avgiften anges på Hemgallerian.se i kassan under rubriken vidarekopplings avgift. Frakt kostnaden återbetalas inte i händelse av retur av varor.
Leverans till öar: vid leverans till öar som inte har någon bro förbindelse är leveransen specifikt överenskommen för pris, leverans tid och leverans metod. Vid önskemål om leverans till skärgårds ön kommer vi att leverera till en fast adress på fast landet enligt de kostnader som finns på order bekräftelsen. Kunden får se till att leveransen tas emot och sedan hanterar vidare transport till själva ön. som gäller för produkten.
Beställningar ej mottagna: om du inte är tillgänglig när du lossar din beställning, kommer du att debiteras för de kostnader som uppstått. Detta gäller även paket som levereras till leverans platsen och som inte har lösts in.