Hem Greatdays

Greatdays Rabattkod December 2021

Aktuella Greatdays rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken greatdays.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 12
  • Erbjudanden 38
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Greatdays

  • Hur använder jag min Greatdays kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till greatdays.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på greatdays.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Greatdays rabattkoder

Leverans kostnad: att skicka upp till två paketerade upplevelser med vanlig post inom Sverige kostar SEK 49, inklusive moms. Så snart vi har mottagit betalningen tar det cirka 1-2 arbets dagar för leveransen att anlända. Du kan också beställa via e-post, då får du en utskrivbar PDF med din voucher. Leveransen sker till den angivna e-postadressen direkt efter att beställningen är slutförd. 
Betalning: alla kort-och faktura betalningar administreras av Klarna AB. För att handla en faktura måste du ange ditt person nummer eller organisations nummer. En förutsättning för att kunna handla mot en faktura är att du är registrerad i folkbokförings registret i Sverige och är över 18 år gammal.
Giltighet: period en greatdays kupong är giltig i 12 månader från dagen för utfärdandet. Giltighets tiden anges på kupongen och du måste boka din upplevelse före utgångs datumet, upplevelsen kan sedan utföras i upp till tre månader efter förfallo dagen. Innan giltighets perioden löper ut kan du förlänga giltighets tiden för kupongen med 6 månader på en gång. En administrativ avgift debiteras vid förlängning.
En greatdays presentkort används som ett betalnings medel för inköp på www.greatdays.se. Ditt köp måste göras före utgångs datumet. 
Ändra till höger: med en verifikation för en specifik upplevelse kan du välja att köra den erfarenhet eller att fritt växla till en annan upplevelse för samma värde. Om du väljer en upplevelse till ett högre pris betalar du mellanskillnaden. Om kupongen har använts för att boka en upplevelse kan du inte längre ändra Experience.