Hem Glossybox

Glossybox Rabattkod Maj 2021

Aktuella Glossybox rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken glossybox.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 37
  • Rabattkoder 12
  • Erbjudanden 25
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Glossybox

  • Hur använder jag min Glossybox kupong online?

    Spara pengar med Glossyboxs dagliga försäljning. Gå till glossybox.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Glossybox-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Glossybox erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Glossybox-produkter.

Spara pengar med Glossybox rabattkoder

Glossybox skickas alltid ut från deras lager med olika intervall från mitten till sen månad (var tredje månad om du prenumererar på The Man Box). Det tar normalt ca 5 arbetsdagar.
Om du upplever problem med saknad eller trasig låda eller produkt är det viktigt att du kontaktar Glossybox via sina kundservicekontakter på ditt glossy konto inom 60 dagar.
Om du är konsument har du rätt att avboka inom 14 dagar (\"Återkallande period\") från den dag du mottar den första rutan för den aktuella prenumerationen.
Du får endast utöva din ångerrätt om produkten hålls i väsentligt oförändrat skick. Detta gäller emellertid inte om produkten har förstörts eller ändrats på grund av någon åtgärd som har varit nödvändig för att undersöka den eller på grund av omständigheter som inte kan tillskrivas dig.
Betalning måste ske med kredit- eller betalkort (Visa eller Mastercard), PayPal eller Klarna faktura.