Hem Glossybox

Glossybox Rabattkod Mars 2021

Aktuella Glossybox rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken glossybox.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 35
  • Rabattkoder 10
  • Erbjudanden 25
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Glossybox

  • Hur använder jag min Glossybox kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Glossybox för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Glossybox-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Glossybox Rabattkod med hjälp av våra Glossybox-rabattkoder.

Spara pengar med Glossybox rabattkoder

Glossybox skickas alltid ut från deras lager med olika intervall från mitten till sen månad (var tredje månad om du prenumererar på The Man Box). Det tar normalt ca 5 arbetsdagar.
Om du upplever problem med saknad eller trasig låda eller produkt är det viktigt att du kontaktar Glossybox via sina kundservicekontakter på ditt glossy konto inom 60 dagar.
Om du är konsument har du rätt att avboka inom 14 dagar (\"Återkallande period\") från den dag du mottar den första rutan för den aktuella prenumerationen.
Du får endast utöva din ångerrätt om produkten hålls i väsentligt oförändrat skick. Detta gäller emellertid inte om produkten har förstörts eller ändrats på grund av någon åtgärd som har varit nödvändig för att undersöka den eller på grund av omständigheter som inte kan tillskrivas dig.
Betalning måste ske med kredit- eller betalkort (Visa eller Mastercard), PayPal eller Klarna faktura.