Hem Glossybox

Glossybox Rabattkod Januari 2022

Aktuella Glossybox rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken glossybox.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 47
  • Rabattkoder 22
  • Erbjudanden 25
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Glossybox

  • Hur använder jag min Glossybox kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till glossybox.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på glossybox.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Glossybox rabattkoder

Glossybox skickas alltid ut från deras lager med olika intervall från mitten till sen månad (var tredje månad om du prenumererar på The Man Box). Det tar normalt ca 5 arbetsdagar.
Om du upplever problem med saknad eller trasig låda eller produkt är det viktigt att du kontaktar Glossybox via sina kundservicekontakter på ditt glossy konto inom 60 dagar.
Om du är konsument har du rätt att avboka inom 14 dagar (\"Återkallande period\") från den dag du mottar den första rutan för den aktuella prenumerationen.
Du får endast utöva din ångerrätt om produkten hålls i väsentligt oförändrat skick. Detta gäller emellertid inte om produkten har förstörts eller ändrats på grund av någon åtgärd som har varit nödvändig för att undersöka den eller på grund av omständigheter som inte kan tillskrivas dig.
Betalning måste ske med kredit- eller betalkort (Visa eller Mastercard), PayPal eller Klarna faktura.