Hem Ginos

Ginos Rabattkod April 2021

Aktuella Ginos rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken ginos.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 43
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Ginos

  • Hur använder jag min Ginos kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Ginos för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Ginos-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Ginos Rabattkod med hjälp av våra Ginos-rabattkoder.

Spara pengar med Ginos rabattkoder

Ginos.se accepterar följande betalningsmetod i Sverige: Direktbetalning via din Internetbank Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank; Faktura betalning via Klarna - 14 dagar betalningsvillkor; Klarna Checkout; Betalning med VISA eller Mastercard; direktbetalning.
Du har en 14-dagars rätt till återkallelse från den dag du mottar varorna. I ditt meddelande till Ginos måste det vara klart att du ångrar dig själv.
När du har utnyttjat din ångerrätt, är du skyldig att hålla varorna så bra som när du mottog den. Du får inte använda den, men självklart noggrant undersöka den. Om objektet är skadat eller förlorat eftersom du är slarvig, förlorar du rätten till återkallelse.
Konsumenten har rätt att avbryta köpet vid förseningar om han inte godkänner ett nytt förslag till leveransdatum. Leveranstiden är normalt 1 till 4 dagar för Sverige.