Hem Footway

Footway Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Footway rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken footway.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 49
  • Rabattkoder 15
  • Erbjudanden 34
  • Fri Frakt 6

Vanliga frågor för Footway

  • Hur använder jag min Footway kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till footway.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på footway.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Footway rabattkoder

Om du beställer före 15:00 på vardagar, levererar Footway vanligtvis följande dag.
Du kan enkelt återvända gratis och få pengarna tillbaka. För din säkerhet erbjuder Footway en 180-dagars returrätt. Tänk på att skorna borde vara oanvända och i originallåda. När du ångrar ett köp behöver du inte anmäla Footway, det räcker att skicka tillbaka skorna.
När du betalar via Klarna Faktura, handlar du säkert, enkelt och behöver inte betala förrän du har fått dina varor. Betalningsperioden är 14 dagar från det att de skickade dina skor och du kan delvis betala om du skapar ett Klarna-konto. Vid beställning med faktura tillkommer ingen fakturaavgift. Om du glömmer att betala kommer det att finnas en påminnelseavgift om 60 kronor och en bötesränta på 24 procent.