Hem Fitnesssport

Fitnesssport.Se Rabattkod Januari 2022

Aktuella Fitnesssport rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken fitnesssport.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 11
  • Rabattkoder 3
  • Erbjudanden 8
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Fitnesssport

  • Hur använder jag min Fitnesssport kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Fitnesssport för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Fitnesssport-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Fitnesssport Rabattkod med hjälp av våra Fitnesssport-rabattkoder.

Spara pengar med Fitnesssport rabattkoder

De skickar alltid din beställning på ett sätt så att den kommer fram säkert till dig. Om det fortfarande händer att en produkt skadas under transporten så tar vi givetvis fullt ansvar och ser till att skicka beställningen igen. De skickar order varje vardagar kl. 16,00, även beställningar som kommer senare ingår ofta. Om du gör din beställning på en vardag före kl. 10,00 så strävar vi efter att skicka den samma dag. Frakt är SEK 99. för alla försändelser under 500. Fri frakt över 500.
Om en produkt returneras på grund av att mottagaren inte är tillgänglig, kommer du att debiteras för frakt kostnader för extra leverans. FitnessSport.se levererar över hela Sverige. Om du ångrar köpet eller beställningen, vänligen kontakta vår kund tjänst på [email protected] för att ändra beställningen.
På FitnessSport.se får du 36 månaders garanti på alla varor. Detta gäller om inget annat anges för produkten i produkt katalogen. Garantin innebär att du kan klaga på fel och brister som uppträder i upp till 36 månader efter att du mottagit varan.
Detta måste göras inom 14 dagar från det mottagna meddelandet om ånger. Och att det bör göras på samma sätt som betalningen gjordes från början. Inga extra avgifter kan tillkomma i samband med åter betalning.