Hem Feminint Se

Feminint.Se Rabattkod Januari 2022

Aktuella Feminint Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken feminint.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 13
  • Rabattkoder 8
  • Erbjudanden 5
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Feminint Se

  • Hur använder jag min Feminint Se kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Feminint Se för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Feminint Se-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Feminint Se Rabattkod med hjälp av våra Feminint Se-rabattkoder.

Spara pengar med Feminint Se rabattkoder

Leverans tiden kan variera beroende på vad du beställer, preliminärt leverans datum kan hittas under köp knappen på våra varor. Leverans sker med hjälp av PostNord för mindre beställningar och DHL för större beställningar, och vi erbjuder fri frakt. Order ingången före 14,00 (för produkter i lager) skickas vanligt vis samma dag. Om varan av någon anledning är tillfälligt eller inte kan levereras inom den angivna tids ramen kontaktas kunden så snart som möjligt om en ny leverans tid.
Feminint skickar alla sina brev med PostNord AB och paket med DHL om inte annat begärs. Om produkten ska skadas eller inte komma fram till dig, vill vi att du omedelbart meddelar oss via e-post till [email protected] Priset inkluderar moms på 25%. Feminina förbehåller sig rätten att justera priser i förhållande till förändringar i valuta, skatt, avgifter eller liknande. Dessa pris justeringar regleras omedelbart när feminina anser att det är motiverat. Feminint också reserver för eventuella felaktiga priser.
På feminint.se vi alltid skicka alla beställningar till dig frakt fritt. Men det är du som kund som står för Porto när du återvänder. Återbetalning. Du kommer att få en retur bekräftelse till din registrerade e-postadress. Beloppet återbetalas vanligt vis inom 10 dagar från den tidpunkt då vi behandlade din retur.
(Observera att RETUR frakten dras från beloppet om du har valt att använda vår retur frakt sedel för SEK 69.)