Hem Fello

Fello Rabattkod April 2021

Aktuella Fello rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken fello.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 21
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 21
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Fello

  • Hur använder jag min Fello kupong online?

    Spara pengar med Fellos dagliga försäljning. Gå till fello.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Fello-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Fello erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Fello-produkter.

Spara pengar med Fello rabattkoder

Fello erbjuder två olika betalnings alternativ för att du ska kunna välja den som passar dig bäst, faktura och kort betalning. Om du väljer betalning via faktura, är en kredit rapport madeThe fakturan skickas ut en gång i månaden. Beloppet du betalar anges på fakturan och du betalar den fasta abonnemangs avgiften för den aktuella månaden. Avgifter som inte ingår i den fasta abonnemangs Avgiften faktureras i efterskott. Observera att den första fakturan kan innehålla mer än en månads abonnemangs avgift beroende på när du har aktiverat din prenumeration. Fakturan förfaller till betalning den dag som anges på fakturan. Om du väljer att ta emot din faktura som en pappers faktura som skickas hem tillkommer en fakturerings avgift på 29 SEK.
Fello har rätt att neka kundens beställning om fello, efter att ha avslutat kredit rapporten, anser att kunden inte kan betala för abonnemanget. Fello kommer så snart som möjligt efter kundens beställning meddela kunden om beställningen har nekats. 3,2 när kunden beställer prenumerationen ges kunden möjlighet att välja aktiverings dag. Fello skickar normalt prenumerationen senast 2-3 dagar före aktiverings dagen (men oftast före).