Hem Fashiongirl.Se

Fashiongirls.Se Rabattkod December 2021

Aktuella Fashiongirl.Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken fashiongirls.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 15
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 15
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Fashiongirl.Se

  • Hur använder jag min Fashiongirl.Se kupong online?

    Nya Fashiongirl.Se-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Fashiongirl.Se Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Fashiongirl.Se-kupongkoder.

Spara pengar med Fashiongirl.Se rabattkoder

På FashionGirls.se kan du beställa dina varor online och betala via: MasterCard, Visa, Maestro, American Express och JCB alla priser på FashionGirls.se är inklusive moms. Frakt kostar alltid 39 kr inom Sverige oavsett hur mycket du beställer. Priset gäller om inte annat avtalats.
Leverans av varor från FashionGirls.se anses ha utförts när konsumenten har mottagit de levererade varorna. Leveransen av produkterna sker av posten. Leverans tiden är 2-4 arbets dagar. Som utgångs punkt kan du bara klaga på fel som dyker upp senast 2 år efter att varorna har levererats till dig. För varor med begränsad hållbarhet begränsas möjligheten till klagomålet av den hållbarhets tid som anges av FashionGirls.se. FashionGirls.se har en 14-dagars ånger period från den dag du får dina produkter. Om du ångrar köpet, måste FashionGirls.se meddelas om detta senast 14 kalender dagar från den dag du fick produkterna. Du ansvarar för att produkterna returneras i väsentligen samma skick och kvantitet som de mottogs i.