Hem Euroflorist

Euroflorist Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Euroflorist rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken euroflorist.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 28
  • Erbjudanden 22
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Euroflorist

  • Hur använder jag min Euroflorist kupong online?

    Nya Euroflorist-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Euroflorist Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Euroflorist-kupongkoder.

Spara pengar med Euroflorist rabattkoder

Om några blommor kommer skadade, döda eller visna inom fem dagar efter leveransen ska du ta ett digitalt foto av produkten och skicka den till Euroflorist via kontaktsidan.
Leveranstider varierar från blomsterhandlare till blomsterhandlare beroende på vilket kurirföretag de använder. Leverans av blommor sker vanligtvis mellan 08.00 inklusive 21.00 under vardagar och under helgerna från 9.00 till 16.00. Euroflorist Europe BV kan inte garantera tidsbeställda beställningar utom begravningar.
Beställningar till andra länder levereras av en lokal blomsterhandlare i det land du beställt. Euroflorist levererar blommor till nästan hela världen med några undantag. Alla beställningar behandlas under kontorstid. För leverans samma dag, behöver de beställningen före kl 11.00.
Enligt lagen om distansavtal har du 14 dagar rätt till återkallelse av varor du köpt online. Ångerrätten börjar tillämpas dagen efter att varorna har levererats och gäller endast varor i oförändrat skick. Observera att rätten till återkallelse inte omfattar blommor och växter enligt undantaget \"varor som snabbt kan försämras\". Om du vill utnyttja en ångerrätt måste du meddela Euroflorist innan tidsfristen för återkallelse av ångerrätten har utfärdats.