Hem Ellos

Ellos Rabattkod Januari 2022

Aktuella Ellos rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken ellos.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 38
  • Erbjudanden 12
  • Fri Frakt 9

Vanliga frågor för Ellos

  • Hur använder jag min Ellos kupong online?

    Ange din Ellos Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Ellos Kampanjkoder gäller för de flesta Ellos-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Ellos produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Ellos Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Ellos rabattkoder

Fri frakt gäller beställningar över 499 kr efter avdrag för eventuella rabatter. För order mellan 1 kr och 499 kr är fraktkostnaden 49,90 kr. Vid leverans av större / tyngre varor tar ellos en leveransavgift på 395 kronor. Hemleverans gäller om du bor längs den passabla vägen.
Om du inte är nöjd med ditt köp har du 30 dagars rätt till återkallelse från den dag du mottog produkten. För att använda din ångerrätt fyller du i returanmärkningen som ingår i ditt paket och anger vad du returnerar. Använd \"Return Drop Off\" -iketten. Det finns också en standardformulär för utnyttjande av ångerrätten på Konsumentverkets webbplats (www.konsumentverket.se) som du kan använda. ellos ber om att du, om möjligt, returnerar dina varor i originalförpackningen som ett postpaket eller brev. Vissa större produkter eller de som är längre än 150 cm (t.ex. större mattor) kan inte levereras eller returneras via Postens leveranspunkter.