Hem Ellos

Ellos Rabattkod Mars 2021

Aktuella Ellos rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken ellos.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 18
  • Erbjudanden 32
  • Fri Frakt 7

Vanliga frågor för Ellos

  • Hur använder jag min Ellos kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till ellos.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på ellos.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Ellos rabattkoder

Fri frakt gäller beställningar över 499 kr efter avdrag för eventuella rabatter. För order mellan 1 kr och 499 kr är fraktkostnaden 49,90 kr. Vid leverans av större / tyngre varor tar ellos en leveransavgift på 395 kronor. Hemleverans gäller om du bor längs den passabla vägen.
Om du inte är nöjd med ditt köp har du 30 dagars rätt till återkallelse från den dag du mottog produkten. För att använda din ångerrätt fyller du i returanmärkningen som ingår i ditt paket och anger vad du returnerar. Använd \"Return Drop Off\" -iketten. Det finns också en standardformulär för utnyttjande av ångerrätten på Konsumentverkets webbplats (www.konsumentverket.se) som du kan använda. ellos ber om att du, om möjligt, returnerar dina varor i originalförpackningen som ett postpaket eller brev. Vissa större produkter eller de som är längre än 150 cm (t.ex. större mattor) kan inte levereras eller returneras via Postens leveranspunkter.