Hem Ellos

Ellos Rabattkod September 2021

Aktuella Ellos rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken ellos.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 33
  • Erbjudanden 17
  • Fri Frakt 10

Vanliga frågor för Ellos

  • Hur använder jag min Ellos kupong online?

    Spara pengar med Elloss dagliga försäljning. Gå till ellos.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Ellos-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Ellos erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Ellos-produkter.

Spara pengar med Ellos rabattkoder

Fri frakt gäller beställningar över 499 kr efter avdrag för eventuella rabatter. För order mellan 1 kr och 499 kr är fraktkostnaden 49,90 kr. Vid leverans av större / tyngre varor tar ellos en leveransavgift på 395 kronor. Hemleverans gäller om du bor längs den passabla vägen.
Om du inte är nöjd med ditt köp har du 30 dagars rätt till återkallelse från den dag du mottog produkten. För att använda din ångerrätt fyller du i returanmärkningen som ingår i ditt paket och anger vad du returnerar. Använd \"Return Drop Off\" -iketten. Det finns också en standardformulär för utnyttjande av ångerrätten på Konsumentverkets webbplats (www.konsumentverket.se) som du kan använda. ellos ber om att du, om möjligt, returnerar dina varor i originalförpackningen som ett postpaket eller brev. Vissa större produkter eller de som är längre än 150 cm (t.ex. större mattor) kan inte levereras eller returneras via Postens leveranspunkter.