Hem Dunken

Dunken.Se Rabattkod April 2021

Aktuella Dunken rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken dunken.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 18
  • Rabattkoder 6
  • Erbjudanden 12
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Dunken

  • Hur använder jag min Dunken kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till dunken.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på dunken.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Dunken rabattkoder

MOMS ingår i priset med för närvarande 25%. De erbjuder betalning via faktura, del betalning, kort betalning, direkt betalning, swish samt PayPal och Payson för beställningar utanför Sveriges gränser. Normal leverans tid är cirka 1-4 dagar. Leverans tiden gäller för de produkter som finns i vårt lager för omgående leverans. Längre leverans tider finns på produkter som inte finns i vårt lager för omgående leverans men finns i lager hos tillverkaren. De skickar order med PostNord och DHL. Vilket företag som transporterar paketet avgörs av paketets vikt och storlek. Frakt för leverans av beställningar är SEK 39 oavsett hur mycket som beställts.
Du får en retur sedel som du måste fylla i när du returnerar en produkt. Detta är bara för att vi behöver veta vad som var felet eller vad du vill byta till.
I paketet kommer det också att finnas en frakt etikett som du kan sätta på utsidan av paketet för att kunna skicka din retur. Kostnaden för att använda frakt etiketten är 79 kronor och kostnaden regleras efteråt.