Hem Dorita

Dorita Rabattkod April 2021

Aktuella Dorita rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken dorita.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 18
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 17
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Dorita

  • Hur använder jag min Dorita kupong online?

    Ange din Dorita Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Dorita Kampanjkoder gäller för de flesta Dorita-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Dorita produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Dorita Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Dorita rabattkoder

100% PRIS GARANTI *
Vi vill erbjuda våra kunder de bästa priserna i hela Sverige och vi erbjuder därför pris garanti på alla våra produkter. När du handlar hos oss, bör du vara säker på att du får kvalitets produkter till bästa pris. Om du hittar en av våra produkter till ett lägre pris så kommer vi att matcha priset.
Betalning: dorita accepterar betalning med VISA, MasterCard och PayPal, utöver att du kan ansöka om faktura från Klarna eller använda ditt Klarna-konto (del betalning). Med faktura från Klarna kommer du att få varorna innan du betalar, och det kommer med en faktura i paketet med betalnings villkor 14 dagar från inköps datum.
RETUR under garanti: om en produkt returneras under garanti för reparationer eller åter betalningar, ett uttalande som innehåller det fullständiga namnet, adress och order eller faktura nummer måste bifogas, och om så önskas, måste bankkonto nummer också bifogas.
Ånger rätt: du är skyldig att meddela säljaren inom 14 dagar (konsumentköp lagen) efter att du har mottagit de varor som du vill häva avtalet och använda din ånger rätt. Om så är fallet, vänligen kontakta vår kund Center