Hem Disturb

Disturb Rabattkod December 2021

Aktuella Disturb rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken disturb.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 8
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 7
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Disturb

  • Hur använder jag min Disturb kupong online?

    Nya Disturb-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Disturb Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Disturb-kupongkoder.

Spara pengar med Disturb rabattkoder

Som registrerad kund får du en 5% bonus på varje beställning du gör inloggad i vår webbutik. Du kan använda dina bonusar vid dina kommande beställningar. Alla returnerade produkter kommer inte att räknas gentemot bonussaldot. Bonusen kommer att vara tillgänglig för användning inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen. Bonusen aktive ras på kund kontot som krediter och kan användas för kommande beställningar. Det lönar sig därför att registrera sig och alltid logga in när du beställer.
De använder Klarnas tjänster. Via Klarna är det möjligt att välja både faktura och del betalning som betalnings metod. Retur tiden är 30 dagar från mottagandet av ordern. Returer är gratis när det totala beloppet för beställningen överstiger SEK 500. Om det totala beloppet efter returen unders Tiger SEK 500, kommer 49 SEK att debiteras i leverans-/retur avgiften.
Ditt paket levereras till närmaste utlämnings ställe inom 3-6 arbets dagar. De ansvarar inte för förseningar som orsakas av PostNord. Du kommer att få en e-postbekräftelse på sändningen och dess sändnings kod som du kan följa din beställning med