Hem Disturb

Disturb Rabattkod Juni 2021

Aktuella Disturb rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken disturb.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 19
  • Rabattkoder 4
  • Erbjudanden 15
  • Fri Frakt 4

Vanliga frågor för Disturb

  • Hur använder jag min Disturb kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till disturb.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på disturb.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Disturb rabattkoder

Som registrerad kund får du en 5% bonus på varje beställning du gör inloggad i vår webbutik. Du kan använda dina bonusar vid dina kommande beställningar. Alla returnerade produkter kommer inte att räknas gentemot bonussaldot. Bonusen kommer att vara tillgänglig för användning inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen. Bonusen aktive ras på kund kontot som krediter och kan användas för kommande beställningar. Det lönar sig därför att registrera sig och alltid logga in när du beställer.
De använder Klarnas tjänster. Via Klarna är det möjligt att välja både faktura och del betalning som betalnings metod. Retur tiden är 30 dagar från mottagandet av ordern. Returer är gratis när det totala beloppet för beställningen överstiger SEK 500. Om det totala beloppet efter returen unders Tiger SEK 500, kommer 49 SEK att debiteras i leverans-/retur avgiften.
Ditt paket levereras till närmaste utlämnings ställe inom 3-6 arbets dagar. De ansvarar inte för förseningar som orsakas av PostNord. Du kommer att få en e-postbekräftelse på sändningen och dess sändnings kod som du kan följa din beställning med