Hem Dackonline

Dackonline Rabattkod December 2021

Aktuella Dackonline rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken dackonline.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 15
  • Erbjudanden 35
  • Fri Frakt 4

Vanliga frågor för Dackonline

  • Hur använder jag min Dackonline kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till dackonline.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på dackonline.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Dackonline rabattkoder

Om storleken på de däck eller fälgar du vill köpa inte motsvarar den storlek som anges i ditt registreringsbevis del 1 (fordonscertifikatet) krävs ett certifikat från tillverkaren med alla tekniska detaljer på däcket. Alla grundläggande förändringar, till exempel. Ändrat däck eller fälgstorlek, måste utföras av en expert. Använd endast de däck som anges i registreringsbeviset / fordonscertifikatet. Där hittar du också mer detaljerad information om tillåtna däckdimensioner samt bärkapacitet och däckets maximala tillåtna hastighet. Du kan alltid köra med däck som har ett högre hastighetsindex.
Priserna inkluderar moms och om du beställer minst 2 däck, ingår även transportkostnader i priset. Om du bara köper ett enda däck redovisas fraktkostnaden tydligt under beställningsprocessen. Om något går fel med beställningen: har du 30 dagar med öppet köp! Du kan använda vilken adress du vill ha som leveransadress, t.ex. din verkstad, en av våra monteringspartner, en bensinfack etc. Fraktkostnaden ingår fortfarande, den här tjänsten kostar inget extra. Courier-tjänster DPD (tyska pakettjänsten) och GLS levererar för dem. Om du inte är hemma försöker föraren att lämna däcken till t.ex. din granne. Om detta inte är möjligt lämnar han / hon ett kort meddelande så att du kan göra direkt kontakt med rederiet.