Hem Coolstuff

Coolstuff Rabattkod Januari 2022

Aktuella Coolstuff rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken coolstuff.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 22
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 15
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Coolstuff

  • Hur använder jag min Coolstuff kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Coolstuff för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Coolstuff-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Coolstuff Rabattkod med hjälp av våra Coolstuff-rabattkoder.

Spara pengar med Coolstuff rabattkoder

CoolStuff erbjuder 90 dagar öppet köp, även om förpackningen är trasig om det krävs att förpackningen bryts så att du kan testa produkten. Om produkten har blivit skadad har de rätt att utvärdera hur stort försäljningsvärdet har minskat och dra av detta belopp från returpengarna.
Från det att du registrerade ditt fall har du 14 dagar att returnera produkten.
Produkter som inte kan återlämnas efter förpackningen är brutna: mat, smink, paryk, linser, tights, hygienprodukter, växter och batterier. En retur tar 14 dagar att bearbeta.
CoolStuff erbjuder leverans med Schenker Private Package till agenter, Postnord Mypack Collect för agenter och Postnord Mypack Home med hemleverans kvällstid. Fri frakt gäller beställningar över 499: -, annars är fraktkostnaden från 49 SEK. Beställningar som kommer fram före kl. 13.00 på arbetsdagar skickas alltid samma dag.
Betalning kan ske via bank / kreditkort, direktbetalning, faktura eller delbetalning.