Hem Climbing247

Climbing247 Rabattkod Maj 2021

Aktuella Climbing247 rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken climbing247.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 23
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 21
  • Fri Frakt 6

Vanliga frågor för Climbing247

  • Hur använder jag min Climbing247 kupong online?

    Nya Climbing247-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Climbing247 Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Climbing247-kupongkoder.

Spara pengar med Climbing247 rabattkoder

De skickar allt med PostNord i Sverige, de nordiska länderna och Europa och resten av världen.
I Sverige finns frakt till ordervärdet över 300:-och de övriga nordiska länderna fri frakt på ordervärdet över 1000:-
Normalt ordern lämnar oss inom 2-5 arbets dagar, om du har mer brådskande än så, kan du köpa i kassan för att uttrycka så att beställningen kan pre-Ride på vårt lager och packas inom 24 timmar (vardagar)
n fallet med köp som berättigar till en gåva eller extra rabatt, värdet av gåvan eller den extra rabatten anses vara en allmän rabatt på hela beloppet vid tidpunkten för köpet. Om någon del av köpet ändras och/eller returneras, värderas returnerade varor till inköps priset minus deras relativa andel av den allmänna rabatten. Vid utbytet sker ingen omräkning av den ursprungliga grunden för gåva eller rabatt.
Kampanj eller erbjudande om sådan gåva eller extra rabatt är endast tillgänglig för nya köp via http://www.climbing247.se/och kan inte erhållas retroaktivt. Present eller rabatt kan inte överföras till ett annat köp och kan inte krediteras när du byter till en annan artikel.
Om leveransen är defekt eller skadad kan du klaga. Klicka här för att meddela oss. Order bekräftelsen som skickas med post är ditt garanti certifikat. Med oss är garantierna baserade på vad varje varumärke indikerar (vanligt vis 1 år). Garantin täcker inte transportkostnader. I händelse av transport skador måste detta rapporteras till leverans platsen.