Hem City Gross Matkasse

City Gross Matkasse Rabattkod December 2021

Aktuella City Gross Matkasse rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken citygross.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 37
  • Rabattkoder 4
  • Erbjudanden 33
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för City Gross Matkasse

  • Hur använder jag min City Gross Matkasse kupong online?

    Ange din City Gross Matkasse Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. City Gross Matkasse Kampanjkoder gäller för de flesta City Gross Matkasse-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, City Gross Matkasse produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din City Gross Matkasse Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med City Gross Matkasse rabattkoder

När får jag leverans?
Om du har aktiva leveranser kan du se dessa under leveranser, den blå ikonen till höger om varu korgen. Där ser du vilka datum du får din mat säck eller mat varor levererade hem.
På leverans dagen får du ett SMS med information om beräknad leverans tid om du har valt hem leverans eller ett SMS med information om den butik du valt att plocka upp varor i. 
Hur prenumererar jag på en mat kasse från dig?
När du sätter en mat kasse i varu korgen och går till kassan får du möjlighet att välja om du vill ha mat kassen en gång eller som ett abonnemang varje vecka/varannan vecka.
Hur vet jag om City Gross levererar till mig?
Längst ner på sidan finns en blå lista som du kan ange ditt post nummer i. Du kan också klicka på varu korgen för att se de leverans alternativ som är kopplade till ditt post nummer.
Du har också alltid möjlighet att välja att hämta din beställning i en av våra butiker.
Vad händer om jag inte är hemma när leveransen är schemalagd?
För hem leverans får du ett SMS på leverans datumet med beräknad leverans tid. Om ingen är hemma ( \"om ingen är hemma \") vid tidpunkten för leveransen, kommer föraren att göra en bedömning av om varorna kan lämnas utanför dörren på ett säkert sätt.