Hem Chloe'S

Chloes.Se Rabattkod Augusti 2021

Aktuella Chloe'S rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken chloes.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 6
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 6
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Chloe'S

  • Hur använder jag min Chloe'S kupong online?

    Ange din Chloe'S Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Chloe'S Kampanjkoder gäller för de flesta Chloe'S-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Chloe'S produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Chloe'S Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Chloe'S rabattkoder

VILL DU HA EN 10% RABATT PÅ DITT KÖP? Beställ vårt nyhets brev och få en rabatt kod. De erbjuder fri frakt på alla inköp över 990kr! De försöker sitt bästa för att erbjuda de bästa produkterna till ett konkurrens kraftigt pris och därför måste vi tyvärr ta betalt för varje uppackad paket från posten. Detta är bara för att täcka våra leverans kostnader, vilket innebär att vi kan erbjuda den bästa servicen till ett lågt pris. För tillfället är avgiften 295 kronor för varje oförpackat paket.
Om du vill få gratis retur erbjudande, vänligen kontakta vår kund tjänst innan ditt första köp. Om du är osäker på hår färgen, kan vår kund tjänst hjälpa och ge råd. Skicka en bild av ditt hår i dagsljus utan blixt så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt. ancellations måste göras innan beställningen bearbetas, genom att kontakta oss så snart som möjligt. Om din beställning redan har bearbetats eller har levererats kan vi inte annullera beställningen. Du kan returnera hår klippning inom 14 dagar från köpet genom att först kontakta oss via e-post. Vi kommer då att ge ytterligare instruktioner. Kom ihåg att förlängningar måste transporteras oöppnad och i originalförpackning.