Hem Chiquelle

Chiquelle Rabattkod Januari 2022

Aktuella Chiquelle rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken chiquelle.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 24
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 17
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Chiquelle

  • Hur använder jag min Chiquelle kupong online?

    Spara pengar med Chiquelles dagliga försäljning. Gå till chiquelle.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Chiquelle-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Chiquelle erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Chiquelle-produkter.

Spara pengar med Chiquelle rabattkoder

Du kommer automatiskt att få en bekräftelse på din leverans från Chiquelle så snart ditt paket lämnar Chiquelles lager. Om du inte har fått det här bekräftelsemeddelandet inom den förväntade leveranstiden, är du välkommen att maila kundservice här.
Paket levereras normalt till närmaste leveransplats, vilket måste lösas in inom den tid som anges i anmälan. Anmälan kan göras via e-post, vanlig post och om du också har skrivit telefonnumret via SMS. Om du inte hämtar paketet har de rätt att ta ut en avgift på 149 kronor.
Du har alltid rätt att avbeställa din order i enlighet med gällande lagstiftning om konsumentskydd. Du har 14 dagar att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från den dag du mottog ditt paket (återkallande period).
Kom ihåg att returnera varorna i oförändrat skick. Om varorna / varorna är i förändrat tillstånd har Chiquelle rätt att dra av en summa som motsvarar varornas värdeminskning från avkastningsbeloppet.