Hem Cellbes

Cellbes Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Cellbes rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken cellbes.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 22
  • Erbjudanden 28
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Cellbes

  • Hur använder jag min Cellbes kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till cellbes.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på cellbes.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Cellbes rabattkoder

Leverans från Cellbes \'lager är normalt 2-5 arbetsdagar efter beställning (om varorna finns i lager). Paketet levereras till närmaste postleveransplats där det förblir i 2 veckor. Oclaimed paket skickas tillbaka till Cellbes.
Om paketet inte samlas in utan att anmäla Cellbes att återtagningsrätten används, kommer fraktkostnader, retur frakt och hanteringskostnader, totalt 150 kronor, att debiteras.
Fraktkostnaden är 55 kronor till leveranspunkten. Fri frakt på beställningar över 800kr.
Frakt vid leverans till leveransplats 50 kr.
Avgift för olösta avkastningar från leveransplatsen 150 kronor.
Du har alltid rätt att avbryta ditt köp inom 14 dagar efter att du fått din orderbekräftelse och order. Om du vill avbryta ditt köp måste du meddela Cellbes att du vill använda rätten till återkallelse inom 14 dagar. Skicka sedan tillbaka produkten senast 14 dagar från det att du informerade Cellbes om att du vill använda din ångerrätt.
Produkten måste returneras i samma skick, helst i originalförpackningen.