Hem Canvasbutik

Canvasbutik Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Canvasbutik rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken canvasbutik.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 6
  • Rabattkoder 3
  • Erbjudanden 3
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Canvasbutik

  • Hur använder jag min Canvasbutik kupong online?

    Nya Canvasbutik-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Canvasbutik Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Canvasbutik-kupongkoder.

Spara pengar med Canvasbutik rabattkoder

Hur lång är leverans tiden?
Bilder och affischer skickas normalt inom 1-3 dagar. Väggdekaler skickas inom en vecka. I händelse av kampanjer och rabatter kan leverans tiden vara något längre.
Vilka är frakt kostnaderna?
Frakten är gratis till närmaste utlämnings ställe vid beställning över 1000kr. För beställningar under 1000 kr, frakt kostnad 49kr. Vi erbjuder även leverans till dörren för 149 Kr.
Kan jag returnera mina varor om jag inte är nöjd?
Absolut, du har alltid 14 dagar öppet. Detta innebär att du inom 14 dagar efter mottagandet av dina varor måste ha returnerat varan. Öppet köp gäller dock inte specialbeställningar. Specialbeställningar innebär produkter som inte ingår i vårt standard sortiment.
Hur återvänder jag?
Du köper en retur sedel på hem sidan vad kostar RETUR?
Priset för retur sedeln beror på paketets storlek och kostar 39 kronor. För att se alla priser, se på canvasbutik.se vad är skillnaden med eller utan ram?
Om du inte beställer en ram och väljer rullas upp trasa, kommer vi bara skicka duken. Om du väljer att rama in, men vi kommer att sträcka tyget och styrelsen kommer att vara redo för upphängning. Själva ramen är inte synlig eftersom motivet är krökt runt ramen och häftade på bak sidan. På så sätt får brädan en 3D-effekt eftersom en del av motivet hamnar på ramen.
Vad är Art Print?
Konst tryck innebär att bilden utvecklas genom att skriva ut i stor format skrivaren. Brukar kallas canvas Print.