Hem Campadre

Campadre Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Campadre rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken campadre.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 49
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Campadre

  • Hur använder jag min Campadre kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Campadre för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Campadre-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Campadre Rabattkod med hjälp av våra Campadre-rabattkoder.

Spara pengar med Campadre rabattkoder

Campadre försöker uppskatta och ange leveransdatum för varje produkt på webbplatsen, det vill säga den dag då du som kund får ett textmeddelande om att produkten är tillgänglig för nedladdning eller att den har kommit i din brevlåda. Om du beställer flera produkter är leveransdatum det senaste. Normalt har de leveranstid på 10-12 arbetsdagar efter kampanjens slut.
Skulle du få fel eller fel, kontakta Campadres kundservice via e-post eller skicka produkten direkt till Campadre, men senast 2 månader efter leveransen mottagen via kundtjänst. Om registreringen görs senare kan Campadre inte ta ansvar för skadan.
Från det att du mottog din beställning gäller din ångerrätt om 14 dagar. Du har därför rätt att returnera ett enda föremål eller hela ordern om du inte skulle vara nöjd. Tänk på att varan eller beställningen inklusive dess ursprungliga förpackning måste returneras till Campadre i säljbart skick.