Hem Campadre

Campadre Rabattkod Mars 2021

Aktuella Campadre rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken campadre.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 11
  • Erbjudanden 39
  • Fri Frakt 6

Vanliga frågor för Campadre

  • Hur använder jag min Campadre kupong online?

    Ange din Campadre Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Campadre Kampanjkoder gäller för de flesta Campadre-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Campadre produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Campadre Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Campadre rabattkoder

Campadre försöker uppskatta och ange leveransdatum för varje produkt på webbplatsen, det vill säga den dag då du som kund får ett textmeddelande om att produkten är tillgänglig för nedladdning eller att den har kommit i din brevlåda. Om du beställer flera produkter är leveransdatum det senaste. Normalt har de leveranstid på 10-12 arbetsdagar efter kampanjens slut.
Skulle du få fel eller fel, kontakta Campadres kundservice via e-post eller skicka produkten direkt till Campadre, men senast 2 månader efter leveransen mottagen via kundtjänst. Om registreringen görs senare kan Campadre inte ta ansvar för skadan.
Från det att du mottog din beställning gäller din ångerrätt om 14 dagar. Du har därför rätt att returnera ett enda föremål eller hela ordern om du inte skulle vara nöjd. Tänk på att varan eller beställningen inklusive dess ursprungliga förpackning måste returneras till Campadre i säljbart skick.