Hem Bygghemma

Bygghemma Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Bygghemma rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken bygghemma.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 8
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 7
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Bygghemma

  • Hur använder jag min Bygghemma kupong online?

    Nya Bygghemma-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Bygghemma Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Bygghemma-kupongkoder.

Spara pengar med Bygghemma rabattkoder

När ditt föremål är bokat för hämtning på lageret skickar Bygghemma dig ett leveransmeddelande. Den angivna leveranstiden är ett preliminärt leveransdatum. Du som kund kommer att meddelas av transportbolaget före leverans och du får då mer detaljerad information om leveransdatum och tid. Deras hemleveranser äger rum under dagen om inget annat anges. Bygghemma samarbetar med alla stora speditörer och fraktföretag där de tillsammans säkerställer att varorna kommer hem till dig.
Vid leveransförseningar informeras du om dessa om möjligt. Orsaker till leveransförseningar är till exempel när en leverantör inte kan fullgöra sitt åtagande till Bygghemma.se. Om en leveransfördröjning inträffar har du som kund rätt att avbryta inköpet utan kostnad. Obs! Detta gäller inte produkter som inte är lagrade och som produceras efter kundens order. I så fall måste förseningen vara av betydelse.
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har kunden rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan utan att behöva ge någon speciell anledning.