Hem Bonprix

Bonprix Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Bonprix rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken bonprix.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 43
  • Fri Frakt 8

Vanliga frågor för Bonprix

  • Hur använder jag min Bonprix kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till bonprix.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på bonprix.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Bonprix rabattkoder

Med Bonprix moderna leveranssystem garanterar Bonprix att dina beställda varor är förpackade säkert och snabbt med dig. Vid bonprix levereras artiklarna som du snabbt och pålitligt vill ha med hjälp av Postnord AB. Du får alla artiklar som kan levereras direkt inom 6-10 arbetsdagar.
Fraktkostnaden uppgår till 49, -. per beställning. Även om flera objekt behövdes för din beställning, betalar du bara 49, - kr. en gång.
Deras leveranser levereras till en paketleveransplats nära dig där du kan hämta ditt paket. Om du ger ditt mobilnummer till Bonprix, meddelar Bonprix dig via SMS att ditt paket har anlänt. Då kan du hämta ditt paket direkt på vägen hem. Denna tjänst är gratis för dig.
Vänligen returnera produkten inom 14 dagar.
Föremål som har använts eller begravts får ej returneras (förutom material eller produktionsfel).
Återgå föremålet till originalförpackningen.