Hem Bokadirekt.Se

Bokadirekt.Se Rabattkod April 2021

Aktuella Bokadirekt.Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken bokadirekt.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 26
  • Rabattkoder 3
  • Erbjudanden 23
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Bokadirekt.Se

  • Hur använder jag min Bokadirekt.Se kupong online?

    Spara pengar med Bokadirekt.Ses dagliga försäljning. Gå till bokadirekt.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Bokadirekt.Se-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Bokadirekt.Se erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Bokadirekt.Se-produkter.

Spara pengar med Bokadirekt.Se rabattkoder

Bokadirekts presentkort gäller över 6 000 olika specialister inom skönhet och hälsa i hela landet. Presentkortet levereras som en PDF direkt efter köpet till din e-post.
f du vill avboka din bokning, vänligen använd avboknings koden i boknings bekräftelsen som visas på skärmen efter bokningen och skickas till dig via e-post. Avbokning måste göras med avboknings koden på www.bokadirekt.se/cancel. Om betalning initieras vid boknings tillfället, kan avbokning ske senast 24 timmar före bokningen. Om du inte anländer till service leverantören förrän den bokade tiden kommer en tjänste leverantör att debitera en \"no-show \" avgift, som motsvarar kostnaden för tjänsten. Om du har påbörjat betalningen av bokningen måste du också ta med ditt ID-kort. Om du har bokat och betalat en tjänst för någon annan, måste den ta med dig en kopia av din ID-handling och e-postbekräftelse till tjänste leverantören.